CARNAVAL 2022
Prinses Marloes & Adjudante Karin
Jeugdprinses Sam & Jeugdadjudante Mayke
Slider

Prinses & Adjudante

Prinses Marloes & Adjudante Karin

Het carnavalsseizoen is weer begonnen maar helaas niet op de manier zoals wij die voor ogen hadden. Hoe en wat er komen gaat weten wij ook nog niet maar vast staat dat zowel het bestuur, de Raad van 11, de Jeugdraad en de Dansmariekes niet stilzitten in deze onzekere tijden!!

Het programma voor Carnaval 2022 is nog niet bekend maar hou onze ‘socials’ goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ins en outs rondom het gezelligste feest van het jaar!

5 November hebben wij gelukkig nog net op tijd onze te gekke prinsessenonthulling mogen vieren! Vrouw, vrouw wat een feest en wat waren we eraan toe met z’n allen!! Dat was te zien zowel aan een bomvolle zaal, gezellig publiek en de stress bij (achter) de bar! 😉 Wij hopen dit graag snel over te mogen doen met jullie maar we wachten alle berichtgevingen vooralsnog af voor we te hard van stapel lopen…!

Dit jaar zwaaien, jawel, ‘dames’ de scepter in het Veldhazenrijk. Prinses Marloes d’n Urste met haar Adjudante Karin en Jeugdprinses Sam met haar Jeugdadjudante Mayke.

Sterker nog, moeders staan samen met hun dochters aan het roer dit jaar!

‘Who run the world’?!?!
GIRLS!!!

Even voorstellen:

Ik ben Marloes de Graauw, ofwel Prinses Marloes d’n Urste! J Ik ben een geboren en getogen Megense maar woon inmiddels al 15 jaar in Lith. Samen met Wilco (de Groot) en onze 2 dochters Sam en Maud wonen wij in ons, inmiddels gerealiseerd, nieuwbouwhuis aan de Valkseweg. Ik werk met veel plezier bij de ODBN (Omgevingsdienst Brabant Noord) in Den Bosch als planner voor de toezichthouders. Mijn hobby’s zijn: klussen in en rond huis, spelen met onze honden Kyra en Eazy, gezellig borrelen, uiteten en ik mag graag naar een feestje gaan met vrienden.

Adjudante Karin van den Braak-Tiemissen is getrouwd met Ferry van den Braak en wonen met hun dochters Lieke en Mayke aan de Lange Weide in ’t huukske. Karin heeft al 15 jaar haar eigen kappersbedrijf Hairstyle@Home.En de hobby’s van Adje Karin zijn: tuinieren en alles wat met het stylen van hun huis te maken heeft. Ook gaat ze een feestje niet uit de weg en houdt ze van wijnen met vriendinnen.

We gaan hoe dan ook weer een speciale carnaval tegemoet. Samen met onze Raad van 11, de Jeugdraad en de Dansmariekes hopen wij jullie, met veel goede moed en al feestend, te mogen verwelkomen in of ons Veldhazenpaleis of wellicht elders, we gaan het zien we gaan het meemaken. Volg ons daarom op Facebook & Instagram zodat je niks mist en als eerste op de hoogte bent hoe het eruit zal gaan zien voor Carnaval 2022!!

Wij hopen jullie snel te mogen zien en samen met de voetjes van de vloer te kunnen en herhalen nog 1 keer ons motto….

NON STOP VOL D’R OP!!