CS De Veldhazen
Prins Stephan en Adjudant Maarten
Jeugdprins Sil & Jeugdadjudant Hidde
De Dansmariekes
De Raad van 11
Het Bestuur
De Aanhang van de Raad
Slider

Prins & Adjudant

Beste Veldhazen en Veldhazerinnekes,

We vinden het een grote eer om dit jaar de scepter te mogen zwaaien in het Veldhazenrijk. Al vele jaren zijn wij van de partij, maar dit jaar mogen we het eens van de andere kant beleven. Extra speciaal is dat we dit jaar ook het 55-jarig bestaan vieren van de Veldhazen. Voor wie ons niet kent zullen we ons even voorstellen:

Ik ben Stephan de Man (31) ofwel, Prins Stephan. Ik ben opgegroeid in Lith en woon samen met mijn vriendin Chantal en onze dochter Puck in de Band te Lith. Ik ben lasser bij De Veer metaalbewerking in Oss. Ik ben daar sinds mijn 15e werkzaam en ik heb inmiddels de mooie kans gekregen het bedrijf over te nemen. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een biertje drinken. Daarnaast voetbal ik in het eerste van NLC’03, en ga ik ook graag een rondje hardlopen, mountainbiken of wielrennen in de zomer.  

Mijn adjudant is Maarten van Amstel (31). Maarten woont samen met zijn vriendin Maaike in het Moleneind in Lith. Maarten is projectleider technische dienst bij de Provincie Noord Brabant in Den Bosch. In zijn vrije tijd gaat Maarten graag sporten bij Fit in Lith, wandelen met de hond Mila en drinkt hij ook graag een biertje met vrienden.

Maarten en ik kennen elkaar al van kleins af aan en zijn samen opgegroeid met carnaval in Lith. We hebben vele jaren samen carnavalswagens gebouwd met onze carnavalsgroep CV ’T Gô Net. Daarnaast doen we samen regelmatig mee met obstacle runs. Op feestjes blijven wij vaak als laatste plakken en gaan we nooit naar huis zonder nog één laatste biertje te pakken. Daarom is ons motto dit jaar: ‘Met van Amstel en de Man, pakken we er nog eentje dan!’.

We hebben er heel veel zin in om er samen met jullie dit jaar een groot feest van te maken tijdens het 55-jarige jubileum. Samen met de super gezellige raad van 11, de Dansmariekes en natuurlijk onze toppers Jeugdprins Sil en Jeugd Adjudant Hidde zien we jullie graag in het Hazenpaleis deze carnaval!

Alaaf!!

Prins Stephan en Adjudant Maarten